ARHIVA VESTI
     
 
Ministri iznad zakona i reda. Lične karte ukinuti članovima Vlade RS, Skupštine RS a na regionalnom nivou gradonačelnicima, odbornicima i svim bližim i daljim rođacima. Časna reč, mame mi, dođem ti, novi način komunikacije sa službenim licima.

SRAMOTA




Beograd, 03.09.2015.

Poučen određenim životnim iskustvom i saznanjima, očekivao sam da službenice JP Pošta Srbije budu pohvaljene i nagrađene za profesionalno i odgovorno ponašanje u slučaju pokušaja ministra finansija Dušana Vujovića da podigne novac bez zakonom propisanog dokumenta, lične karte.

Mišljenja sam da bi svaki radnik Pošte učinio isto a ja bih takav postupak ministra smatrao kao provokaciju i proveru ispravnosti rada. Izgleda da Vujović i Krkobabić (direktor Pošta Srbije) ne misle tako. Šta oni u opšte misle? Da su bogovi, superheroji, nadljudi!



Sindikati koji rade i imaju članove u Poštama Srbije ćute. Za očekivati je da će „reformska“ Vlada Aleksandra vučića uskoro doneti ukaz, obznanu o nepotrebnosti posedovanja ličnih karata za članove Vlade, Skupštine RS, članove SNS i stranaka koje čine koaliciju, te članove njihovih bližih i daljih rođaka.

Časna reč, majke mi, dođem ti, došeš mi, uvesti kao legitiman način predstavljanja i poslovanja.

Šta reći? Jadno, bedno, sramotno, kako za one koji ovo učiniše, tako i za one koji to tolerišu!

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"