ARHIVA VESTI
     
 
U JULU NAJVEĆA POSEĆENOST WEB SAJTU GSM "NEZAVISNOST"

NOV REKORD - 4.000 POSETILACA





Beograd, 30. 07. 2007.
Web sajt www.gsmnezavisnost.org.yu je i dalje načitaniji sindikalni sajt u jugoistočnoj Evropi. U julu mesecu 2007. godine, postavljen je nov rekord u mesečnoj posećenosti sajtu GSM "Nezavisnost" i on sada iznosi 4064 posetilaca, ili 135 posetilaca dnevno. U odnosu na dosadašnji najbolji rezultat, zabeležen prošlog meseca, to je povećanje posećenosti od 42,5 %. Web sajt GSM "Nezavisnost" prati oko 15 % posetilaca iz Srbije, dok su ostali iz inostranstva. Kreativni tim, koji radi na sajtu priprema nove korisne i zanimljive sadržaje i optimizam da će se ovakav trend rasta nastaviti je opravdan.

Najčitaniji sindikalni sajt u jugoistočnoj Evropi, najviše je posećen u vremenu od 7.00 do 15.00 sati. U proseku ga poseti oko 135 posetilaca, a nekim danom i preko 200 posetilaca. Od sadržaja na GSM sajtu, najviše se prate vesti o sindikalnim događanjima u Srbiji na glavnom panelu, zatim vesti iz regiona, sadržaji označeni kao "aktuelno"... Osim posetilaca iz Srbije i onih koji pristupaju preko globalnih mreža, tu su još čitaoci iz: Nemačke, Španije, Bosne i Hercegovine, Švajcarske, Rusije, Austrije, Indije, Slovenije, Grčke, Francuske, Norveške, Holandije, Rumunije, Japana, Kolumbije, Latvije, Kanade, Brazila, Hrvatske, Češke, Indonezije, Mađarske, Velike Britanije, Kine ...

Krug poverenja i prijateljstva se širi svakog dana. GSM "Nezavisnost" osim informativnih sadržaja i ubuduće će nuditi druge, pre svega edukativne i zanimljive sadržaje. Sindikat "Nezavisnost" je "SINDIKAT ZA VAŠU DUŠU".

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"