ARHIVA VESTI
     
 
U.S. STEEL SERBIA,D.O.O. SMEDEREVO

POTPISAN PROTOKOL O PREGOVORIMA




Smederevo, 10.10.2006.
U cilju uredjivanja postupka pregovaranja za zakljucivanje Kolektivnog ugovora u kompaniji U. S. Steel Serbia, d.o.o. u Smederevu i sestara kompanije USSB SPIN d.o.o., USSB Kucevo, d.o.o. i USSB Slobodna zona, d.o.o., 9. oktobra 2006. godine potpisan je Protokol o pregovorima za zakljucivanje kolektivnog ugovora 2007-2009. godina.
Potpisanim Protokolom utvrdjen je broj clanova u Sirem zajednickom pregovarackom odboru reprezentativnih sindikata od 23 clana, a Zajednicki pregovaracki odbor sindikata (Pregovaracki tim) imace 7 clanova.
Protokolom je definisano da Poslodavac i reprezentativni sindikati jedni drugima dostave sastav svojih pregovarackih odbora,odnosno sastav Sireg pregovarackog tima, do 12. oktobra 2006. godine.
Sastanci pregovarackih odbora Poslodavca i reprezentativnih sindikata, odrzavace se svakog radnog dana, od 10.00 do 14.00 casova. Prvi sastanak pregovarackih odbora, na kome ce se pregovarati o kolektivnom ugovoru, odrzace se u ponedeljak, 16. oktobra 2006. godine u 10.00 casova. Protokolom je predvidjeno da se zakljuci kolektivni ugovor u roku utvrdjenom zakonom.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"