ARHIVA VESTI
     
 
SINDIKALNA POMOĆ IZVIĐAČKOM ODREDU "DEJAN OBRADOVIĆ-ROKI" IZ LIPA

PODRŠKA MLADOSTI





Smederevo, 3.07.2007.
Najbolji način da se pokaže briga i zainteresovanost za poziciju mladih, ogleda se u podršci i pomoći koja im se može pružiti. Sindikat "Nezavisnost" U.S. Steel godinama podržava i potpomaže rad Odreda izviđača "Dejan Obradović – Roki" iz Lipa. Odred izviđača "Dejan Obradović-Roki", tradicionalno okuplja odrede iz Podunavsko-Braničevskog regiona i akcijama i takmičenjima razvijaju "skautski" duh, kod mladih koji su u visokom procentu deca zaposlenih u U.S.Steel-u i od kojih je većina članova sindikata "Nezavisnost".

Izviđaštvo je jedna od retkih aktivnosti koja okuplja mlade i na organizovan i vaspitni način rade sa omladinom. Pored direktne novčane pomoći sindikata "Nezavisnost", mladi izviđači su zalaganjem sindikata "Nezavisnost" U.S Steel dobili majicu i kapu, koju je sponzorisala kompanija U.S. Steel Srbija.

Ovo je samo jedna od aktivnosti kojom U.S. Steel Srbija pokazuje intersovanje za mlade u Smederevu i okolini. U sklopu izviđačkih aktivnosti organizovano je i dobrovoljno davanje krvi, tako da je značajan broj starijih izviđača, aktivista sindikata "Nezavisnost" i stanovnika Lipa, dalo krv i na najbolji način iskazali svoju humanost i solidarnost, a ujedno se priključili i akciji "B 92": "DAJTE KRV, ulepšajte dan sebi i drugima". U ovoj akciji krv je dao i Dragan Matić, predsednik GSM "Nezavisnost".

GSM Sindikat Nezavisnost USS i GSM "Nezavisnost" će i nadalje pratiti i pomagati izviđače iz Lipa, jer smo i mi sami godinama dobijali pomoć i dobro znamo šta ona znači kada stigne na pravu adresu.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"