ARHIVA VESTI
     
 
NOVOSTI SA SAJTA GSM "NEZAVISNOST"

REKORD ZA REKORDOM




Beograd, 3.07.2007.
U junu mesecu 2007. godine, postavljen je nov rekord u mesečnoj poseti sajta GSM "Nezavisnost" i on sada iznosi 2851 posetilaca, što je za 12,5 % više od prethodnog rekorda. Prosek dnevne posećenosti je takodje rekordan i iznosi 95 posetilaca.Poslednji dan u mesecu je takodje bio vanredno posecen oko 180 posetilaca. GSM "Nezavisnost" na ovaj način ponovo potvrđuje slogan sa kojim je ušao u projekat izrade i održivosti najčitanijeg sindikalnog sajta u jugoistočnoj Evropi : ZNANJE KOŠTA, A NEZNANJE JOŠ I VIŠE !!! Posetioci sajta www.gsmnezavisnost.otg.yu, to najbolje potvrđuju i svakog dana se krug poverenja i prijateljstva širi, ne samo u Srbiji, gde nas prati oko 20 % posetilaca, već na celoj planeti gde nas čita oko 80 % posetilaca.

Ovaj rezultat je značajan za GSM "Nezavisnost" sa više aspekata. Želeli smo da imamo najbolji sindikalni sajt i imamo ga! Uradili smo ga po sopstvenoj zamisli i to sa sopstvenim kadrovima. Sajt ima izraženu informativno-edukativna obeležja i ažurira se dvojezično. Sajt je moderan digitalan medij, putem kojeg GSM "Nezavisnost" ostvaruje svoje programske i sindikalne ciljeve. Sajt je oblast gde kao organizacija krupnim koracima koračamo napred i bez zastajkivanja. Naš "prodor" u inostranstvo, putem sajta je zaista impresivan, a relativno skromniji rezultati na domaćem terenu imaju pre svega razlog u "tankoj i slaboj misionarskoj ulozi regionalaca" u ovom važnom domenu rada GSM "Nezavisnost".

Sajt GSM "Nezavisnost", kao i svi "živi organizmi u prirodi", ima svoje prijatelje i neprijatelje. Prijatelji su svi koji ga posećuju, čitaju i šalju priloge, fotografije, dobronamerne primedbe i sugestije... Oni ostali nam zameraju trivijalne stvari, kako bi na bilo koji način minimizirali naš uspeh npr. od boje ekrana, ili pak iznenadne transparentnosti u radu GSM "Nezavisnost" na koji se pojedinci "ljute".

Zašto se neke naše kolege ljute ? Prvo, jer su pojedinci u organizaciji GSM izgubili ekskluzivno pravo na "informacije", a time i mogućnost selektivne manipulacije ljudima. Drugo, ako ljudi u organizaciji nešto rade - to se bez problema odmah objavi na sajtu. Ali sa druge strane, ako neko slabo radi za organizaciju, onda i na sajtu nema vesti o njihovom (ne)radu. To upućuje na njihov slab učinak i predstavlja ocenu njihovog rada za GSM "Nezavisnost".

Ali sve je to život. Napredak, rast i razvoj organizacije kao što je GSM "Nezavisnost" nema alternativu, a sve ostalo, ako mora imaće. Drugim rečima, nema više skrivanja: "igra se pred publikom sa podignutom zavesom".

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"