ARHIVA VESTI
     
 
Članstvo Ujedinjenih sindikata Srbije (USS) sa juga Srbije i Vranja uz rukovodstvo izabrano na Saboru USS-a. Ana Kojić predsednica USS, Nebojša Savić , sekretar USS i Lada Mitić Janković predsednica Sindikata budžetskih radnika USS primili Novicu Mitića, regionalnog poverenika USS iz Vranja. Zajedno, jačamo sindikat i stvaramo budućnost USS-a.

UJEDINJENI SINDIKATI SRBIJE JAČAJU U VRANJU




Beograd, 05.06.2014.

Poseta regionalnog poverenika Ujedinjenih sindikata Srbije za Vranje, Novice Mitića i razgovor sa Anom Kojić predsednicom USS, Nebojšom Savićem, sekretarom USS i Ladom Mitić Janković predsednicom Sindikata budžetskih radnika USS, rezultirao je dogovorom o nastavku aktivnosti USS u Vranju i južnoj Srbiji.



Kratak zastoj u ovim aktivnostima je prevaziđen zahvaljujući angažmanu Jovice Mladenovića iz USS- Kavim Jedinstvo. Industrijski sindikat Srbije će biti snažniji za članstvo u „Grot“ Vranje.

„Prostora za širenje ideje i članstva u Vranju, ima puno, obespravljenih i nezaštićenih radnika je sve više, i to je prostor gde USS mogu direktno da pomognu radnicima.“ rekao je Novica Mitić.

Rukovodstvo USS se obavezalo da će u narednim nedeljama posetiti Vranje i organizovati obuku za sindikalne aktiviste koji će nastaviti rad na jačanju struktura USS i širenje članstva.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"