ARHIVA VESTI
     
 
Veliko srce 3000 radnika DAD Draxlmaier Zrenjanin. Kriznom štabu Krupnja isporučena hrana i oprema za preko 200 beba, sredstva lične higijene, kabanice, čizme, hrana, garderoba i obilje solidarnosti i podrške. Industrijski sindikat Srbije DAD Draxlmaier, nosilac aktivnosti solidarnosti a poslovodstvo kao i mnogo puta pre potvrdilo visok nivo društveno odgovornog ponašanja.

POMOĆ KRUPNJU OD DAD DRAXLMAIER-a




Zrenjanin, 27.05.2014.

Nesreća koja je pogodila značajan deo teritorije Srbije, svoju snagu i surovost je pokazala i na gradu Krupnju. Strašne slike stradanja opredelile su 3000 radnika i poslovodno rukovodstvo DAD Draxlmaier da kao i mnogo puta ranije iskažu solidarnost sa ljudima koje ne poznaju ali su prepoznali potrebu da se žiteljima Krupnja i okoline bratski pomogne.


  


Ova akcija solidarnosti je koordinisana od strane ISS DAD Draxlmaier a radnici i poslovodno rukovodstvo su dali punu podršku kao i mnogo puta ranije. Pokazalo se da je DAD Draxlmaier i ako u 100% vlasništvu nemačkog kapitala, prava srpska kompanija kada se iskazuje solidarnost i humanost.


  


Ugroženom stanovništvu kojima su poplave skoro sve uništile u koordinaciji sa Kriznim štabom grada Krupnja a na osnovu pripupljenih donacija radnika DAD Draxlmaier kupljena je hrana i oprema za preko 200 beba sa teritorije Krupnja, hrana, voda, stredstva lične higijene, garderoba itd, potvrda visoke solidarnosti i bratske brige za postradale.


   


„Obzirom na obim razaranja, koji su poplave i klizišta prouzrokovale u Krupnju, postoji potreba i dalje pomoći ugroženima, te će akcija prikupljanja pomoći u DAD Draxlmaier-u biti nastavljena“ izjavio je predsednik IS DAD Draxlmaier, Ivan Subin prilikom predaje pomoći Kriznom štabu Krupnja.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"