ARHIVA VESTI
     
 
Rukovodstvo ATB Sever Subotica, zaposleni i fabrički sindikati- Industrijski sindikat SRbije i Samostalni sindikat metalaca srbije ATB Sebver uručili donaciju Crvenom krstu za pomoć postradalima od poplava. ATB Sever pomaže i preduzećima sa ugroženih područja.

SOLIDARNOST ATB SEVER SA POSTRADALIMA OD POPLAVA




Subotica, 27.05.2014.

Da je ATB Sever društveno odgovorna kompanija a radnici humanisti i dobrotvori, potvrđuje donacija koja je uručena Crvenom krstu Subotica.



Ova pomoć će biti prosleđena kojima je najpotrebnija a obuhvata značajne količine flaširane vode, bebi opreme, hemijskih sredstava i sredstava za ličnu higijenu i drugih potreba koje je naznačio Crveni krst. Sve ovo je obezbeđeno od strane zaposlenih a ATB Sever je donirao i 2 agregata od 5 kw.

ATB Sever će, takođe, što besplatno što pod nekomercijalnim uslovima obaviti usluge preduzećima u ugroženim područjima i time olakšati napopre lokalnih samouprava i građana u prevazilaženju i otklanjanju posledica od poplava.


  


Prilikom predaje pomoći finansijski direktor ATB Grupe gospođa Chen Yingzhu je naznačila da će ATB nastaviti sa podrškom i pomoći svima onima kojima je potrebna.



Predsednici IS ATB Sever i SSMS ATB Sever, Dragan Grozdanović i Farkaš Stevan su informisali javnost da će ATB Sever uraditi 5 pumpi od 630 kw za RB Kolubaru, vodovod motor od 45 kw, za Bosnu i Hercegovinu-Maglaj, remont elektromotora i stavljanje svih kapaciteta ATB Sever za remont svih elektro motora koji dolaze sa poplavljenih područja i preduzeća po povlašćenim uslovima.


  

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"