ARHIVA VESTI
     
 
Pored Ujedinjenih sindikata Srbije(USS) krivičnom gonjenju Azira Hadžifejzovića pridružuju se nekadašnji potpredsednik USS Anđelić Slavoljub i izvršni sekretar USS Igor Tomić. Potkradanje sindikalnih sredstava i „kozačko“ konstituisanje organa USS.

ZLOUPOTREBA FINANSIJSKIH SREDSTAVA




Beograd, 07.05.2014.

Ujedinjeni sindikati Srbije su 17.03.2014 godine podneli krivičnu prijavu protiv Azira Hadžifejzovića koji se lažno predstavlja kao predstavnik USS.

Nakon krađe pečata i finansijske dokumentacije Ujedinjenih sindikata Srbije iz prostora USS, rukovodstvo USS je izvršilo pregled manjeg dela finansijske dokumentacije i zaključilo da je Azir Hadžifejzović vršio zloupotebu finansijskih sredstava trošeći sindikalni novac po svom nahođenju i potrebama sebe i svoje porodice.

Azir Hadžifejzović vršio zloupotebu finansijskih sredstava trošeći sindikalni novac po svom nahođenju i potrebama sebe i svoje porodice.

Ovi nalazi su rezultirali podnošenjem krivične prijave koju su dopunili nekadašnji potpredsednik USS Slavoljub Anđelić i izvršni sekretar USS Igor Tomić.

Kolege su 20.03.2014. godine uputile upozorenje Aziru Hadžifejzoviću pre podnošenja krivične prijave.



Iz teksta upozorenja jasno se vidi da je „kozačka“ skupština način na koji Azir Hadžifejzović funkcioniše kao i da ga potreba za zloupotrebom sindikalnih sredstava vodi ka dijagnozi lažnog predstavljanja.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"