ARHIVA VESTI
     
 
Odbor Industrijskog sindikata Srbije IMT (ISS IMT) u prisustvu rukovodstva IMT i predsednika ISS Dragana Matića obeleležio dobijenu reprezentativnost. Prioriteti, briga o zaposlenima i budućnost fabrike.

IMT IMA BUDUĆNOST




Beograd, 05.03.2014.

Odbor Industrijskog sindikata Srbije IMT u prisustvu rukovodstva IMT i predsednika ISS Dragana Matića obeležio dobijenu reprezentativnost. „Prioriteti, briga o zaposlenima i budućnost fabrike. Ako radi IMT radiće i značajan deo srpske industrije“ istakao je Petar Grbić predsednik IS IMT. Reprentativnosti ISS IMT nazdravilo je i poslovodno rukovodstvo IMT a zdravici se pridružio i predsednik ISS Dragan Matić. Članovi sindikata su informisani od predsednika Matića o trenutnoj situaciji u Ministarstvu privrede i potezima koje Vlada RS sprovodi kada su u pitanju minimalne zarade i izrada socijalnih programa.



Preduzeća, kao što su IMT i mnoga druga, kojima su potrebna obrtna sredstva zarad proizvodnje i poštovanja ugovora ne mogu očekivati novac sve do konstituisanja nove vlade i ministarstava. ISS i dalje snmatra da zarad budućnosti Srbije neophodno u sazivu nove Vlade formirati Ministarstvo industrije i tehnološkog razvoja.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"