Pokušaj Azira Hadžifejzovića da preuzme Ujedinjene sindikate Srbije koje je osnovao i finansirao Industrijski sindikat Srbije u proteklih četiri godine, uzrokovao odluku predsednika Glavnog odbora Industrijskog sindikata Srbije o njegovom isključenju.

RASPLET

Beograd, 26.02.2014.g.

Pokušaj sindikalnog puča od strane Azira Hadžifejzovića i nekolicine istomišljenika da prisvoje Ujedinjene sindikate Srbije svojim malenkostima kao i organizovanje sednice Predsedništva USS bez ikakvog uključenja organa i rukovodstva Industrijskog sindikata Srbije, kao i odbijanje da se Industrijskom sindikatu Srbije, tačnije predsedniku Glavnog odbora Draganu Matiću podnese izveštaj o finansijskoj situaciji i poslovanju u Ujedinjenim sindikatima Srbije opredelilo je donošenje odluke o isključenju Azira Hadžifejzovića iz članstva Industrijskog sindikata Srbije.

Ovo nije kraj aktivnostima Azira Hadžifejzovića koji je iz samo njemu znanih razloga suspendovao Ladu Mitić Janković sa mesta predsednice sindikata Kliničkog centra Srbije.

Sindikat Kliničkog centra Srbije je najbrojnija organizacija u okviru USS-a ne računujući Industrijski sindikat Srbije, sa preko 1000 članova koji su odbili poslušnost samoproklamovanom predsedniku USS-a. Ova neželjena situacija imaće svoj rasplet na sednici Glavnog odbora ISS 27.02.2014.g.