ARHIVA VESTI
     
 
Predsedništvo Industrijskog sindikata Srbije (ISS) zakazalo sednicu Glavnog odbora za 27.02.2014. Eskalacija problema u preduzećima u restrukturiranju. Ujedinjene sindikate Srbije (USS) vratiti Industrijskom sindikatu Srbije kao osnivaču.

ZAKAZAN GLAVNI ODBOR ISS




Beograd, 20.02.2014.

Predsedništvo Industrijskog sindikata Srbije je u nastavku prekinute sednice predsedništva donelo niz važnih odluka. Sednica Glavnog odbora ISS održaće se 27.02.2014. na kojoj će biti razmatrana situacija vezana za Ujedinjene sindikate Srbije. ISS kao osnivač i stožer Ujedinjeniih sindikata Srbije preduzeće radnje koje imaju za cilj da se USS vrati u okrilje osnivača i sindikata koji su nastali u okviru USS a sve te aktivnosti su od osnivanja USS pa do današnjeg dana finansirane od strane ISS i novonastalih sindikata.



Glavni odbor ISS će doneti i niz mera protiv pojedinaca koji su radili i delovali suprotno interesa ISS. Predsedništvu je prezentovan dopis (klik) koji je predsednik Matić uputio Ministarstvu privrede i Vladi Republike Srbije. Ukoliko se sadržina pozorenja i dopisa ne bude ispoštovala eto nama Kijeva usred Srbije!



Predsedništvo ISS je ojačano mladim kadrovima a to će se primeniti i na nove članove glavnog odbora iSS.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"