ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije DAD Draxlmaier uz punu podršku razumevanje poslovodstva fabrike, sprovodi akcije dobročinstva ka najmlađim stanovnicima Zrenjanina. Sebi smo pomogli a možemo da pomognemo i drugima.

E, TO JE SINDIKAT!




Zrenjanin, 18.02.2014.

Prošlo je 5 godina od kada je DAD Draxlmaier otvorio pogon u Zrenjaninu a vreme i akcije DAD Draxlmaier i ISS DAD Draxlmaier povrđuju da su Srbija i Zrenjaninci dobili jednu izuzetno društveno odgovornu kompaniju koja zapošljava preko 3000 radnika, u kojoj se radi, zarađuje, kolektivno pregovara i gaji snažna okrenutost ka socijalno najugrožerijim kategorijama građana Zrenjanina i Severno- banatskog okruga.

Prošle godine kompanija i sindikat su sproveli akciju opremanja dečijeg odeljenja zrenjaninske bolnice sa kompletima posteljine, stolicama i stolovima, pelenama a mališanima su podeljene i mnogobrojne igračke kako bi im se olakšao boravak u toku lečenja.



Ove godine akcije dobročinstva su nastavljene pomoći razvojnom odeljenju za decu sa posebnim potrebama zrenjaninske bolnice. Mališani i osoblje su dobili nove stolice i više neće zavisiti od vremenskih prilika i neprilika jer je instaliran klima uređaj. Više od 2000 korisnika razvojnog odeljenja Severno-banatskog okruga koristiće ove pogodnosti u budućnosti.



Red je izdvojiti još jednu aktivnost koju je DAD Draxlmaier i Industrijski sindikat Sproveli u selu Taraš, tačnije njihovom zabavištu za decu u kome se druži i živi 8 mališana kojima je „deda draz“ doneo paketiće i gomilu igračaka. Akcije DAD Draxlmaier i ISS će se nastaviti i ove godine a na pomoć mogu računati svi oni kojima je dobročinstvo i pomoć neophodna.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"