ARHIVA VESTI
     
 
Ukazivanje Industrijskog sindikata srbije na prisutne probleme i bezperspektivnost srpskih remontera i vagonogradnje rezultirala zainteresovanošću javnosti. Privredne aktivnosti i život moraju biti ispred politike i izbornih kampanja.

KO BRINE O SRPSKOJ INDUSTRIJI?




Beograd, 10.02.2014.

Problemi industrijskih radnika Srbije čak i u jeku predizborne političke kampanje ne nailaze na adekvatnu podršku i rešenja od onih koji su sada a i u budućnosti pretendenti na vlast.

Javnost Srbije tek s’ vremena na vreme verovatno po nalogu političkih moćnika “aktuelizuje“ pojedine probleme prisutne u srpskoj sindustriji a što nije slučaj i sa tekstovima koji izlate u „Privrednom pregledu“.

Jedan od tih tekstova je i „Brzo trčanje u mestu“, koji aktuelizuje prisutne probleme u preduzećima u restrukturiranju sa namerom da se iznađu praktična rešenja a populizmu ostavi polje dnevne politike.



Industruijski sindikat Srbije je ohrabren pisanjem „Privrednog pregleda“ i nadamo se da će i nadalje objektivno i profesionalno iznositi istinu o svim događajima pa i onim koji su u sektoru industrije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"