ARHIVA VESTI
     
 
Završno okupljanje polaznika sindikalne škole, članova Industrijskog sindikata Srbije, Ujedinjenih sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata metalaca Železare održana u Smederevu zahvaljujući podršci Fridrih Ebert fondacije. Mladi željni znanja i podele odgovornosti za budućnost.

MLADI SU BUDUĆNOST I ŠANSA SRPSKOG DRUŠTVA




28.11.2013. Završna sindikalna škola za mlade iz Industrijskog sindikata Srbije, Ujedinjenih sindikata Srbije i Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo okupila je mlade sindikaliste koji su na ranije održanim sindikalnim školama koje su podržane od strane Fridrih Ebert fondacije, pokazali najbolje rezultate u primeni znanja stečenih tokom edukacija.



Potvrđeno je da među mladima postoji interesovanje za sindikalni rad ali značajan broj mladih ukazuje da sindikati ne usvajaju i ne primenjuju metode pliske mladim ljudima te sindikat vide kao jednu prevaziđenu i neinteresantnu organizaciju.



Ovi stavovi iskazani od strane ovih mladih ljudi doprinose da Industrijski sindikat Srbije usvoji nove politike okrenute mladima i njohvom značajnijem angažovanju u sindikatu.


   

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"