ARHIVA VESTI
     
 
Ministar privrede Saša Radulović primio predstavnike sindikata iz preduzeća u restrukturiranju. Samostalni sindikat traži smenu Radulovića a njegove članice pomoć od ministra dajući mu punu podršku u dosadašnjim aktivnostima. Industrijski sindikat Srbije ukazao na mogućnosti da se industrija Srbije pokrene.

POKRENIMO SRBIJU




 Beograd, 28.11.2013.g.

„Pokrenimo Srbiju“ poručio je ministar privrede Saša Radulović u toku sastanka koji je organizovao sa predsednicima sindikata iz preduzeća u retsrukturiranju. „Lične karte, dobri rezultati poslovanja, poslovni planovi preduzeća, su uslov da sadašnja rukovodstva ostanu u preduzećima u retsrukturiranju“ poručio je ministar Radulović. Više od 30 predstavnika iz Industrijskog sindikata Srbije, SSSS-a, ASNS-a  su ocenili dosadašnji rad ministra Radulovića pozitivno, pažljivo su saslušali uputstva šta treba da urade kako bi preduzeća u kojima rade dobila sposobna i odgovorna rukovodstva i vaše najbolje ljude „Najbolje ljude koji poslovnim aktivnostima mogu pokrenuti Srbiju“, rekao je Radulović.





 

Sindikalcima je saopšteno da će mnoga preduzeća retsrukturiranje okončati do kraja 2013.g. dok će Zakon o privatizaciji stupiti na snagu u drugoj polovini decembra 2013.g. To će omogućiti promenu loših direktora a Fond za razvoj će omogućiti finansijsku podršku koja će biti strogo kontrolisana a ranije zloupotrebe predupređene. 

 


 

Prisutni predsednici sindikata, članova SSSS-a su zatečeni najavama njihovih čelnika da će SSSS i UGS „Nezavisnost“ tražiti smenu ministar Radulovića.

 


 

Predstavnici Industrijskog sindikata Srbije iz IMT, FRA Čačak i FAP Livnice Prijepolje su otišli zadovoljni onim što su čuli od ministra Radulovića i mogućnostima koja preduzeća mogu iskoristiti u procesu restrukturiranja. 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"