ARHIVA VESTI
     
 
Konvencija Srpskog sindikalnog fronta održana u Nišu. Jug Srbije uz Srpski sindikani front a protiv antiradničkih i anticivilizacijskih zakona. Srbija nije farma a radnici nisu roba.

JUG SRBIJE PODRŽAVA SRPSKI SINDIKALNI FRONT




Niš, 26.11.2013.

Održana Konvencija Srpskog sindikalnog fronta u Nišu, potvrdila je da privredno posrnuli jug Srbije i radnici nisu spremni da odstupe od odbrane postojećih prava sadržanih u Zakonu o radu. Konvenciji je prisustvovalo više stotina sindikalnih aktivista Srpskog sindikalnog fronta a pored govora članova Predsedništva Srpskog sindikalnog fronta, Ivice Cvetanovića, Željka Veseliniovića i Dragana Matića, učesnicima Konvencije su se obratili predsednik Sindikat srpske policije Glišo Vidović i predstavnica Udruženja novinara Srbije Miroslava Stošić. Koleginica Stošić je potvrdila da će udruženje novinara i zvanično pristupiti Srpskom sindikalnom frontu.




Ipak, najsnažnije i najživotvornije poruke poslali su regionalni poverenici KSS, Sloge i Industrijskog sindikata Srbije koji su na vrlo jednostavan i upečatljiv način poslali pruke Vladi Republike Srbije a i članovima predsedništva Srpskog sindikalnog fronta.


   


Na Konvenciji je saošteno da postoje značajni pomaci u aktivnostima Srpskog sindikalnog fronta, da Srpski sindikalni front nailazi na i uvažavanje srpskih institucija i Vlade Republike Srbije a zajednički nastup Srpskog sindikalnog fronta je 28.11.2013. kada je potvrđen sastanak u Ministarstvu privrede sa ministrom Radulovićem.



Naredna Konvencija Srpskog sindikalnog fronta je u Karagujevcu 29.11.2013. godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"