ARHIVA VESTI
     
 
Ministar privrede Saša Radulović na Javnoj raspravi u Agenciji za privatizaciju prezentovao Nacrt zakona o privatizaciji i Nacrt zakona o izmenama i dopunama zakona o stečaju.

NOVI POČETAK ILI KRAJ SRPSKE PRIVREDE




Beograd, 21.11.2013.

Ministar privrede Saša Radulović sa saradnicima na Javnoj raspravi u Agenciji za privatizaciju prezentovao Nacrt zakona o privatizaciji i Nacrt zakona o izmenama i dopunama zakona o stečaju. Rasprava je okupila šarenolik sastav privrednika, sindikata, stručnu javnost i značajan broj ljudi iz bivše vlasti koji su često sa odmahivanjem glave slušali iscrpno i detaljno izlaganje ministra Radulovića.



Ova dva temeljna zakona kada je privreda Srbije u pitanju omogućiće ili novi početak ili kraj srpske privrede. Izlaganje ministra Radulovića izazvalo je polemiku među onima koji su tražili reč a pitanje za ministra Radulovića imali su i sindikati članice Srpskog sindikalnog fronta.



Ohrabruje da su saradnici ministra Radulovića brižljivo beležili mišljenja i kritike vezane za predložene Nacrte zakona a bilo bi dobro da značajan deo njih nađe mesto i u konačnim verzijama zakona.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"