Održana sednica Predsedništva Srpskog sindikalnog fronta(SSF). Potvrđen Plan aktivnosti i Konvencija Srpskog sindikalnog fronta 26.11.2013. u Nišu. Sindikat srpske policije znatno ojačao Srpski sindikalni front.

KONVENCIJA SRPSKOG SINDIKALNOG FRONTA U NIŠU

Beograd, 21.11.2013. Srpski sindikalni front nastavlja da sprovodi dogovorene aktivnosti a sledeće veliko okupljanje će biti na Konvenciji 26.11.2013. u Nišu.

Dan ranije Srpski sindikalni front je ozvaničio priključenje Sindikat srpske policije koji će bitno ojačati pozicije Srpskog sindikalnog fronta. Predseništvo je analiziralo dosadašnje aktivnosti a razgovaralo se i o sprovođenju i poštovanju potpisanog Protokola i Akcionom planu.

Srpski sindikalni front razmatra proširenje svojih aktivnosti i sprema se da okrugle stolove i tribine sprovrede u preko 20 gradova u srbiji a sve u nameri da građane Srbije, radnike, nezaposlene, penzionere i mlade detaljno informiše o pogubnom delovanju zaživljavanja pojedinih predloga izmena Zakona o radu.