ARHIVA VESTI
     
 
„Stop nesigurnom poslu“ akcija Industrijskog sindikata srbije u Smederevskoj Palanci. Radnici zaboravljaju šta je imati posao, pa makar on bio i nesiguran. Više se veruje TV ekranu nego džepu.

„STOP NESIGURNOM POSLU“ U SMEDEREVSKOJ PALANCI




Smederevska Palanka, 09.10.2013.g.

     Akciju Industrijskog sindikata Srbije „Stop neisgurnom poslu“ u Smederevskoj Palanci sproveli su aktivisti Industrijskog sindikata Goša Fabrika šinskih vozila a zajedno sa njima učestvovao je i predsednik ISS Dragan Matić.


   


     Posustala i obezglavljena privreda Smederevske Palanke uslovila je apatiju i građani više veruju onome što čuju na TV ekranima nego svom džepu, koji je prazan i bez nade da će uskoro biti dopunjen.Mnogi su sa nevericom gledali u postavljene panoe i postavljali pitanje „Da li stavrno mislite da možete da sprečite ovo što se u Srbiji događa?“


   


     Za razliku od građana lokalni mediji su pokazali znatno više interesovanja za akciju „Stop nesigurnom poslu“ pa se nadamo da će dobijena poruka preko TV ekrana „Stop neisgurnom poslu“ ohrabriti palančane da se pozabave svojim životom i poslom a ne TV serijama i Farmama.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"