Dežurne dede, sindikalne narikače opet o socijalnom dijalogu. Čanak i Orbović ostvarili svoj decenisjki san, ne radiš a plaćaju te. Socijalno ekonomski savet funkcioniše na principima korupcije i mačijeg sex-a.

SOCIJALNO EKONOMSKI SAVET KAO MERA PROPASTI I NEMORALA SINDIKALNIH PREDSTAVNIKA

Beograd, 02.10.2013.

Industrijski sindikat Srbije se obratio dopisom (klik) sekretaru Socijalno ekonomskog saveta, Čedanki Andrić  zahtevajući podatke o visini nadoknada koje članovi Socijalno ekonomskog saveta primaju, a koja su uređena internim Pravilnikom. Prošlo je dvadeset dana a odgovora nema. Ne znamo šta je bilo teško reći da gospoda „reperezentativni“ predstavnici redovno primaju nadoknadu za svoj nerad, ne rade  posao za kolji ih građani Srbije plaćaju.

Sramotno je da po nezvaničnim informacijama svako od njih uzima mesečno 40 000,00 dinara a to je skoro duplo veća suma od minimalne zarade koju su tzv „reprezentativni“ dogovorili za one koji od 20 010,00 dinara hrane svoje porodice, školuju decu i ponašaju se kao uzorni građani. Neki od njih imaju  ukupne prihode koji su i desetostruko veće od one minimalne zarade koje su propisali i koje zahvaljujući njihovom neradu i bezobzirnosti prima na destine hiljada radnika Srbije, članova njihovih „reprezentativnih“ sindikata.

Posebno licemerje i nemoral pokazuje Branislav Čanak predsednik UGS „Nezavisnost“ koji koristi neinformisanost pojedinih evropksih predstavnika, pa im kako naš narod kaže „prodaje maglu“. Čitava gungula proizvedena od strane članova SES-a takođe liči na onu narodnu izreku vezanu za februar mesec i mačije dranje „nit većeg dranja ni manje SEX-a – SES-a“.

ISS –u nije ništa drugo preostalo nego da  informacije iz nadležnosti SES-a zatraži od gospodina Rodoljuba Šabića, poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.