ARHIVA VESTI
     
 
Fridrih Ebert fondacija, saradnici, partneri i prijatelji direktora Regionalne kancelarije u Beogradu Fondacije Fridrih Ebert na prijemu povodom odlaska Dr. Michaela Ehrkea.

HVALA I SREĆAN PUT MICHAEL




Beograd, 25.09.2013. Dugogodišnji direktor Regionalne kancelarije Fridrih Ebert u Beogradu, Dr. Michael Ehrke napušta Beograd i odlazi na nove dužnosti u Španiju.

Tom prilikom priređen je prijem kome su prisustvovali saradnici, partneri i mnogobrojni prijatelji Dr. Michaela Ehrkea, predstavnici NVO organizacija sa kojima je FES u protekle 4 godine sarađivao, predstavnici Demokratske Stranke i predsednici UGS“Nezavisnost“ Branislav Čanak i Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić. Prijemu je prisustvovao i nemački ambasador Heinz Wilhelm.



Dr. Ehrke se toplim rečima obratio prisutnima, zahvalio se neposrednim saradnicima naglasivši da je iz Beograda i Srbije odlazi sa osećajem topline i gostoprimstva koje je osetio u toku njegovog mandata.



Industrijski sindikat Srbije Michaelu želi svaki uspeh na poslu i dobro zdravlje sa željom da se kontakti i prijateljstva nastave.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"