ARHIVA VESTI
     
 
U ORGANIZACIJI „NEZAVISNOG SINDIKATA METALACA“ ŽELEZARE SMEDEREVO U SOKO BANJI SU OD 09-13.09.2013.

ODRŽANE RADNIČKO SPORTSKE – REKREATIVNE IGRE




Soko banja, 09-13.09.2013. U organizaciji „Nezavisnog sindikata metalaca“ Železare Smederevo u Sokobanji su od 09. do 13. septembra 2013. godine održane Radničko sportske-rekreativne igre, u kojima su pored 55 članova sindikata učestvovali i gosti iz Industrijskog  sindikata Srbije, Goše i Minel-Kotlogradnje. Pored sporta i rekreacije održan je i jednodnevni seminar „Uloga i zadatak sindikalnog poverenika“, kojem je prisustvovalo 30 koleginica i kolega. Seminar je realizovao Nebojša Savić, sekretar ISS.


    


Uporedo sa  uspešno organizovanim radničko sportsko-rekreativnim sadržajima u Soko Banji, „Nezavisni sindikat metalaca“, osmislio je za svoje članove raznovrsne edukativne radionice u okviru seminara „Uloga i zadatak sindikalnog poverenika“, čime su oni stekli nova znanja i veštine za svoj sindikalni rad.


Posle sportskih nadmetanja u nizu različitih disciplina, u kojima su se oprobali  svi  prisutni članovi „Nezavisnog sindikata metalaca“ i gosti, usledilo je proglašenje pobednika i uručenja diploma. Priznanja za ostvarene sportsko-rekreativne rezultate uručio je Miroslav Cvetković, poverenik Čeličane zadužen za organizaciju sportskih aktivnosti u „Nezavisnom sindikatu metalaca“.

 


 

REZULTATI TAKMIČENJA NA RSI SOKOBANJA 2013 U POJEDINAČNOJ I EKIPNOJ KONKURENCIJI:


NAJSVESTRANIJI SPORTISTA: Predrag Jakovljević, Topla valjaonica,

NAJBOLJI FUDBALER: Dobrica Simić, Čekičana

PLIVANJE MUŠKARCI:  I mesto: Reža Lazar (SIT), II mesto: Perišić Nenad (HV), III mesto: Matejić Nebojša (HV)

PLIVANJE ŽENE: I mesto: Lidija Daćevac (BZNR), II mesto: Milina Miletić (TV), III mesto: Jelena Dimitrijević (POF)

PIKADO MUŠKARCI: I mesto: Cerovac Zoran (Beli limovi Šabac), II mesto: Nešković Goran (TV), III mesto: Periša Manojlović (SIT)

PIKADO ŽENE: I mesto: Stojka Sekulić (POF), II mesto: Vera Pjevac (Beli limovi Šabac), III mesto: Milunka Dobrić (Energetika)

STONI TENIS MUŠKARCI: I mesto: Igor Jovanović (Čeličana), Ranko Živković (Čelučana), Periša Manojlović (SIT)

STONI TENIS ŽENE: I mesto: Jovanka Veljković (Prodaja), II mesto Lidija Daćevac (BZNR), III mesto: Mirka Jaćimović (Transakcije)

ŠAH: I mesto:Stojković Milorad (HV), II mesto Predrag Živanović (HV), III mesto Pjevac Vera (Beli limovi Šabac). 

 


 


Najveći uspeh „Nezavisnog sindikata metalaca“ Železare Smederevo i svih učesnika radničko sportsko-rekreativnih igara u Soko Banji 2013. godine bio je maksimalan odaziv koleginica i kolega na sportskim terenima i učešće u radu radionica na temu „Uloga i zadatak sindikalnog poverenika“ koji je uspešno pripremio kolega Nebojša Savić.

Posebnu čar radničko sportsko-rekreativnim igrama daje to što si igre protekle bezbedno i u pozitivnoj kolegijalnoj atmosferi.


 

 

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"