ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije DAD Draxlmaier u priremama za nastavak Kolektivnog pregovaranja. Porast proizvodnje i širenje DAD Draxlmaier Zrenjanin moraju pratiti veće zarade i prava zaposlenih.

PREDSEDNIK MATIĆ U POSETI DAD DRAXLMAIER ZRENJANIN




Zrenjanin, 12.09.2013.
Predsednik industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić i Mileta Gujaničić, predsednik Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo posetili su povereništvo Industrijskog sindikata Srbije DAD Draxlmaier u Zrenjaninu i obavili razgovor sa novopostavljenim direktorom, Andreasom Veberom.
Razgovor je obuhvatio najvažnije oblasti interesovanja Industrijskog sindikata Srbije, pre svega nastavak Kolektivnih pregovora, trenutnu situaciju po pitanju poštovanja prava zaposlenih i razmatranje mogućih zajedničkih aktivnosti od koristi za kompaniju i zaposlene.
Direktor je obavešten da će ISS u narednom periodu u preduzeću sprovesti anketiranje zaposlenih „Da te pitam?“ u nameri da prikupi informacije o mišljenju i stavovima zaposlenih vezanih za preduzeće, njihovo mišljenje o radu, zaradama i naravno, izvrše ocenu rada sindikata.
Moguće je da se u ovo anketiranje uključi i poslodavac, koji takođe ima interes da dobije što objektivnije podatke o zadovoljstvu-nezadovoljstvu zaposlenih i na osnovu toga zajedno sa sindiokatom oformi Akcioni plan. Odbor Industrijskog sindikata Srbije DAD Draxlmaier informisao je predsednika Matića i kolegu Gujaničića o aktivnostima i postrignutim rezultatima a prisutnost kolege Guje je iskorišćena da im prenese ogromno iskustvo o radu i delovanju sindikata u multinacionalnoj kompaniji US STEEL koja je do skoro upravljala Železarom.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"