ARHIVA VESTI
     
 
Novu Vladu i ministra privrede sačekaće jasni zahtevi Industrijskog sindikata Srbije po pitanju preduzeća u restrukturiranju, reindustrijalizacije, zapošljavanje i nove razvojne industrijske politike. Ministar Radulović moguća „žrtva“ lažnih obećanja nove Vlade Republike Srbije.

MINISTARSTVO PRIVREDE KAO KATALIZATOR PROBLEMA ILI DŽELAT SRPSKE INDUSTRIJE




Beograd, 03.09.2013.g.

Industrijski sindikat Srbije je sa dužnom pažnjom propratio sva cirkuska i melodramska dešavanja u Skupštini Republike Srbije koju su upriličili pojedini predstavnici Skupštine i Vlade a što je rezultiralo zaključkom da započeti prljavi poslovi i egzekucija srpske industrije od strane Mlađana Dinkića imaju svoje sledbenike unutar nove Vlade Republike Srbije.

Iznešene činjenice neče uticati na već ranije iznešene stavove Industrijskog sindikata Srbije a oni se najbolje ogledaju u sadržini Rezolucije (klik) koju je Industrijski sindikat Srbije usvojio na Kongresu pre godinu dana.

U međuvremenu Vladi Republike Srbije i resornom ministarstvu ISS je dostavio niz predloga,  mišljenja i upozorenja vezanih za industriju, zapošljavanje a posebno smo insistirali i insistiramo na rešavanju pitanja preduzeća obuhvaćena procesom restrukturiranja. Spremni smo, kao i do sada, da naše stavove javno iznosimo i omoguuućimo njihovo ostvarenje kroz insistucije sistema a ako to ne da rezultat upotrebićemo i sva druga sredstva u ostvarenju naših ciljeva, programskih opredeljenja i rezolucija koje je ISS produkovao.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"