ARHIVA VESTI
     
 
„Ovim putem želim da nesporazum koji je zbog toga nastao bude razjašnjen i da se dosadašnja dobra saradnja sa vašim sindikatom nastavi“ stoji u pismu Andreasa Schindlera, predsednik ATB Grupe, koje je uputio Industrijskom sindikatu Srbije (ISS).

INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE I ATB GROUP IZGLADILI NESPORAZUM




Beograd, 26.07.2013.

Neželjeni incident koji se desio u Motorenwerkeu d.o.o. Subotica a koji je nastao na osnovu lošeg mišljenja gospođe Milade Vilov pravne zastupnice, iz sukoba sa predsednikom Industrijskog sindikata Srbije, Draganom Matićem i predsednikom IS ATB Sever Draganom Grozdanovićem zaključen je pismom (klik) koje je stiglo na adresu Industrijskog sindikata Srbije a koje je potpisao Andreas Schindler, predsednik ATB Grupe.

Sadržina pisma je u potpunosti naišla na razumevanje i poštovanje od strane Industrijskog sindikata Srbije a dugogodišnja saradnja na relaciji ATB Grupa i ISS će se nastaviti i u budućnosti.

Za Industrijski sindikat Srbije i zaposlene u Motorenwerkeu d.o.o. Subotica, pismo gospodina Schindlera i njegova sadržina su potvrda da je Industrijski sindikat Srbije i u Motorenwerkeu dobrodošao, potvrđen partner.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"