ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije dobio još jedan spor sa UGS „Nezavisnost“ i Branislavom Čankom. Sud sprečio da Čanak zanovi svoj auto-park. Čanak će svoj auto-park morati da zanovi na neki drugi način a ne otimanjem od članstva Industrijskog sindikata Srbije.

U IME NARODA




Beograd, 19.07.2013.g.
„U ime naroda“ započinje presuda kojom se odbijaju, kao neosnovane, žalbe javnog tužioca u Boru i Branislava Čanka kao predstavnika UGS „Nezavisnost“. Presudom Osnovnog suda u Boru od 06.03.2013.g. okrivljeni Rudolf Navijalić, predsednik Industrijskog sindikata RBB Bor je oslobođen optužbe da je izvršio krivično delo neovlašćenog korišćena tuđeg vozila. Pod reči tuđe podrazumeva se službeno vozilo koje je, kako stoji u presudi, kupljeno novcem članova odbora sindikata i dato na korišćenje rukovodstvu Industrijskog sindikata RBB Bor.
U želji da pobije prvostepenu presudu predstavnik oštećenog UGS „Nezavisnsot“ Branislav Čanak, kao vrstan pravnik, navodi da je sud presudu doneo zbog pogrešnog i nepotpuno utvrđenog činjeničnog stanja i da je sud pogrešno utvrdio kada je u pitanju novac kojim je službeni auto kupljen. Na ovu opservaciju Apelacioni sud u Beogradu nije uvažio ove navode koje potvrđujući da je pravilan stav Prvostepenog suda koji nalazi da nijedan izveden dokaz nije pouzdan da bi Rudolf Navijalić bio proglašen krivim.
Ovim je završena još jedna farsa koja se prema Industrijskom sindikatu Srbije bezuspešno sprovodi, više od četiri godine, a sa krajnjim ciljem da se čelnici Industrijskog sindikata Srbije proglase za neodgovorne osobe. I pored svega broj članova i poverenje koje ISS svakim danom pridobija raste jer je Srbija mala zemlja u kojoj se sve zna pa i to ko je kriminalac a ko čestiti čovek.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"