ARHIVA VESTI
     
 
Menadžeri Interleminda, državljani Bugarske pobegli zbog podnešenih krivičnih prijava od strane sindikata. Izveštaj revizora ukazuje na mogući organizovani kriminal. Direktor Interleminda isplaćuje plate u naturi.

KUDA IDE „INTERELEMIND“




Leskovac, 18.07.2013.g.

     Leskovački Interelemind postaje ne samo radničko sindikalno bojno polje već slučaj koji pomno ispituje finansijska policija, revizori, leskovački sudovi i policija. Poslednje informacije dobijene od predsednika Samostalnog sindikata Intereleminda Saše Milenkovića govore o begstvu kompletnog menadžerskog sastava iz Bugarske, koji je u toku noći napustio Leksovac i Srbiju. Ovo nenadano ili nadano begstvo je usledilo posle krivičnih prijava sindikata koji su takav potez povukli na osnovu nalaza finansijkog revizora koji je izvršio kontrolu poslovanja Intereleminda.

     Krivične prijave su podnete i protiv bivše direktorke Nađe Petrove koja je oštetila 21 radnika koji su utužili firmu. Tužilaštvu i Policijskoj upravi Leskovac podneta je prijava protiv Miomira Nikolića, finansijskog rukovodioca, Genov Kirila i Miodraga Stanojevića. Prijava se bavi otpisom 12 miliona dinara iz 2005.godine. Sindikat i mali akcionari traže odgovornost svih onih koji su bili članovi Upravnog i Nadzornog odbora Interleminda.

     Da čudima u Interelemindu nema kraja govori i nalog (klik) za otpremu robe koji služi da se direktoru isplate zaostale zarade u naturi.

     Okončanje ove ujdurme treba tražiti u sudnicama i zatvorskim ćelijama.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"