ARHIVA VESTI
     
 
„Srbija se okreće ekonomiji – odgovorno zajedno do izlaska iz krize“ – Hotel Hajat.
Vučić: Privrednici treba da pitaju šta mogu da urade za državu, a ne država za njih.

NEMOJ VUČIĆU, MOLIMO TE!




Konferencija održana u hotelu Hajat pod nazivom „Srbija se okreće ekonomiji – odgovorno zajedno do izlaska iz krize“, pokazala je svu tragikomičnost naše svakodnevnice. Učesnici, mesto održavanja, kao da su preslikani iz vremeplova prošlih vlada.
Da ipak nije stari snimak pobrinuo se prvi potpredsednik Vlade Aleksandar Vučić, ali „opravdano odsutni“ Miroslav Mišković i Bogoljub Karić. Ostali likovi su tu, čini se više zabrinuti „da i oni ne budu opravdano odustni“ nego za temu o kojoj se raspravljalo. Za malo živosti pobrinuo se Miodrag Kostić, svojim šmekerskim opservacijama, vidno zadovoljan nastupom prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića koji je najavio izmenu Zakona o radu. Razumemo radost gospodina Kostića koji ima shvatanje braka kao radnog odnosa, pa kad već ne može promeniti shvatanje braka, promeni Zakon o radu i radni odnos. Sva ostala patetika koju mediji prenose u neograničenim količinama, već je u prošlosti viđena. Stvarno treba biti glup pa očekivati od Grujića, Toplice Spasojevića, Nenada Popovića, Zorana Drakulića itd da odmah skoče i odgovore na Vučićev poziv da „privrednici treba da pitaju šta mogu da urade za državu, a ne država za njih“!
Nemoj Vučiću molimo te! Oni su „dovoljno uradili za svoju državu“, nemoj više da za nju radite. Dosta je bilo! Neka rade malo i za sebe red je. A i red je da vlast počne nešto da radi za državu a ne za sebe i njih.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"