ARHIVA VESTI
     
 
Četvrta sindikalna škola za mlade otpočela prezentacijom mladih Danskog sindikata 3F. Rukovodstvo ISS u ulozi „roštilj majstora“. Održavanje sindikalne škole uz podršku Friedrich Ebert fondacije.

POČETAK SINDIKALNE ŠKOLE UZ ROŠTILJ




Avala - Šuplja stena, 11.07.2013.

     Preko dvadeset mladih, članova Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i Ujedinjenih sindikata Srbije (USS) pohađaće sindikalnu školu u trajanju od tri dana, koja se održava na Avala – Šuplja stena. Ova četvrta sindikalna škola, kao i prethodne, održava se uz podršku Friedrich Ebert fondacije koja godinama unazad iskazuje snažnu podršku mladim članovima sindikata koji su željni znanja.



     Dobrodošlicu mladim članovima poželelo je rukovodstvo ISS i USS a mladi su imali zadovoljstvo da čelnici sindikata preuzmu i ulogu roštilj majstora. Ocena za roštilj majstore je odličan pet ali je bolje da tu peticu sindikalni rukovodioci zarade u svakodnevnom radu.



      Početak učenja započet je prezentacijom predstavnika mladih danskog sindikata 3F Anders Mortensen i Lars Bonde Knudsen, koji su predstavili svoj sindikat, aktivnosti mladih i kampanje gde su mladi nosioci aktivnosti.


  


Uz odličan roštilj i pomalo piva dogovorena je saradnja mladih ISS i danskog sindikata 3F a mogli smo da čujemo i utiske koje su mladi oba sindikata doneli sa Exita 2013.


  

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"