ARHIVA VESTI
     
 
DRUGA IZBORNA SKUPŠTINA SEKCIJE MLADIH UGS «NEZAVISNOST»

IZABRANO NOVO RUKOVODSTVO




Beograd, 26.04.2007.
Sekcija mladih UGS «Nezavisnost» održala je 23.aprila 2007.godine u Beogradu, II Izbornu Skupštinu, na kojoj je usvojila Izveštaj o dosadašnjem radu, Pravila o radu Sekcije, kao i Program rada. Kao delegati II Izborne skupštine Sekcije mladih UGS «Nezavisnost», Sekciju mladih GSM «Nezavisnost» predstavljali su Jasmina Petrović, predsednica i Borisav Radovanović, koordinator Sekcije za Zlatiborski region.

Na Skupštini je verifikovan novi Koordinacioni odbor, koji čine po jedan predstavnik Sekcije mladih iz svakog granskog sindikata. Koordinacioni odbor je izabrao Predsedništvo Sekcije i to: Mina Vukojičić (GS kulture i umetnosti), predsednica; Jasmina Petrović (GS metalaca), podpredsednica; Duško Stojanović (GS javnih saobraćajnih i komunalnih delatnosti), sekretar; Maja Stanojević (GS uprave i pravosuđa), član i Borislav Lojpur (GS hemije, nemetala, energetike i rudarstva), član.

Skupštini su kao gosti, prisustvovali, predstavnici rukovodstva UGS «Nezavisnost», kao i predstavnici rukovodstva Granskih sindikata. Pre održavanja Skupštine, 22.aprila, održan je seminar sa temom «Starteško planiranje i izrada akcionog plana», kome su prisustvovali delegati Skupštine i na kojem je urađen akcioni plan budućeg delovanja Sekcije.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"