ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije nastavlja da jača strukture sindikalnih organizatora u zapadnoj Srbiji. Odbor Industrijskog sindikata Prvi partizan Užice domaćin seminara „Član učlanjuje člana“. Friedrich Ebert fondacija i Zajednički projekat IndustriALL GU-a/ETU-a i IUF-a/EFFAT-a omogućili seminar za sindikalne organizatore.

EDUKACIJOM I ORGANIZOVANJEM DO NOVOG ČLANSTVA




Užice, 28.06.2013.g.

     Industrijski sidnikat Srbije zahvaljujući  Friedrich Eebrt fondaciji i Zajedničkom projektu IndustriALL GU-a/ETU-a i IUF-a/EFFAT-a, održao četvrti seminar za sindikalne organizatore u Užicu.



     Članice ISS sa područja zapadne Srbije iz FAP Priboj, Sedišta Priboj, FAP Livnica Prijepolje, Prvi partizan Užice, Sinetr Užice, Sloboda Čačak i FRA Čačak, su imali priliku da budućim sindikalnim organizatorima omoguće sticanje znanja i veština koje će koristiti sprovodeći jedan od najznačajnijih zadataka koje sindikat ima a to je sticanje novih članova, pre svega mladih i onih koji nisu sindikalno organizovani. Ovaj važan posao za sindikate poveren je sindikalnim instrukturima Nebojši Saviću i Jaćimu Milunoviću koji su održali jedan inspirativan, nadahnut i profesionalan seminar a to je potvrđeno u prezentacijama radnih grupa posle održane radionice.



     Veliku zahvalnost ISS i učesnici seminara duguju Odboru Industrijskog sindikata  Prvi partizan Užice koji je ne samo bio domaćin seminara već je solidrano, od sopstvenih sredstava, pokrio troškove seminara.


  


     Najbolji organizatori iz ove četvrte grupe biće pozvani da učestvuju na prezentaciji rezultata koji će se održati u Beogradu krajem 2013.g.


  


  

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"