ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat ATB SEVER Subotica domaćin seminara „Učlanjenje novih članova“. Seminar održan uz podršku Fridrih Ebert fondacije i Zajedničkog projekta IndustriALL, GU-a/ETU-a, IUF-a i EFFAT-a. učesnici seminara iz Zrenjanina, Subotice, Bačke Topole, Kikinde, Sremske Mitrovice i Novog Kneževca.

NOVO ČLANSTVO ZA INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE I UJEDINJENE SINDIKATE SRBIJE




Subotica, 20.06.2013.

     Preko 25 članova Industrijskog sindikata Srbije i Ujedinjenih sindikata Srbije pohađalo je seminar na temu „Učlanjenje novih članova“. Ovaj seminar je podržan od strane Fridrih Ebert fondacije i Zajedničkog projekta IndustriALL, GU-a/ETU-a, IUF-a i EFFAT-a.


  


     Sjajni domaćini kao i mnogo puta ranije bile su koleginice i kolege iz Industrijskog sindikata ATB Sever Subotica. Mahom mladim učesnicima predavanje su održali Mato Lalić i Jaćim Milunović, a u sklopu seminara održana je i radionica.


  


     Dosadašnji održani seminari „Učlanjenje novih članova“ omogućili su ISS-u i USS-u da značajno prošire sindikalnu mrežu, dobije nove članove koji primenjuju stečena znanja i veštine i dosledno primenjuju Strategiju „Član učlanjuje člana“.

     O pojedinanim uspesima u stvaranju novih organizacija i članova učesnici seminara će obaveštavati svoje sindikalne centrale a rezultate ćemo objaviti krajem godine.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"