ARHIVA VESTI
     
 
Privredna komora Beograda organizovala prezentaciju iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu. Industrijski sindikat Srbije trajno zainteresovan da se oblast bezbednosti i zdravlja na radu usklađuje sa normativima Evropske unije.

NOVINE U OBLASTI BEZBEDNOSTI I ZDRAVLJA NA RADU




Beograd, 11.06.2013.

     U organizaciji Privredne komore Beograda u Beogradu je organizovana prezentacija o novinama u oblasti bezbednosti i zdravlju na radu. Izvestioci iz ove vrlo važne oblasti od interesa za sindikate bili su Vera Božić Trefalt i Mira Božić iz Uprave za bezbednost i zdravlje na rada Ministarstva za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.


  


     Sala na V spratu PKS je bila mala da prihvati prisustne zainteresovane predstavnike preduzeća i sindikata a ispred Industrijskog sindikata srbije prezentaciji su prisustvovali Dragan Matić i Nebojša Savić. Prisutni su imali priliku da od najkompetetnijih osoba iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu čuju najnovije izmene iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu kao i najnovija događanja iz ove oblasti u zemljama Evropske unije i najnovije regulative.




 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"