ARHIVA VESTI
     
 
Odbor za odbrambenu industriju Industrijskog sindikata Srbije održao sednicu u Prvom partizanu Užice. Potvrđen uslov za reperezentativnost na republičkom nivou. Uspostaviti saradnju Odbora sa kolegama iz Srbije i Evrope.

ODBOR ZA ODBRAMBENU INDUSTRIJU ISS ISPUNJAVA USLOV ZA REPREZENTATIVNOST NA REPUBLIČKOM NIVOU




 Industrijski sidnikat Prvi partizan Užice bio je domaćin članovima Odbora Industrijskog sindikata za odbrambenu industriju Srbije. O aktivnostima Odbora u prethodnom periodu izveštaj je podneo predsednik odbora Predrag Borišić a Odbor je takođe izvršio verifikaciju dopunjenih Pravila o radu kao i Plan rada do kraja 2013.godine. Planom rada je predviđeno da se Ministarstvu rada i socijalne politike podnese potrebna dokumentacija kako bi se potvrdila reprezentativnost Odbora za odbrambenu industriju Industrijskog sindikata Srbije.



Uzice-ISS


Postojeće članice odbora su dostavile fotokopiju pristupnica članova ISS a očekujemo da će se novo članstvo dobiti i u preduzećima u kojima trenutno ISS nema sindikat. Do kraja godine Odbor će biti uključen u aktivnosti Globalnog i Evropskog Industrijskog sindikata u Odborima za odbrambenu industriju.

Sednici Odbora prisustvovali su i predsednik Industrijskog sindikata Srbije Dragan Matić i sekretar Nebojša Savić, koji su odbor informisali o aktivnostima i radu ISS na republičkom i međunarodnom nivou.

 

Uzice ISS

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"