ARHIVA VESTI
     
 
Drugi seminar o organizavanju novih članova Industrijskog sindikata Srbije(ISS) i Ujedinjenih sindikata Srbije (USS) održan u Nišu. Seminar održan uz podršku Fridrih Ebert fondacije (FES) a domaćini seminara kolege iz ISS EI Niš.

ČLAN UČLANJUJE ČLANA U NIŠU




Niš, 24.05.2013. Drugi u nizu seminara Član učlanjuje člana, koji je održan u Nišu, okupio je članove ISS i USS sa prostora južne i istočne Srbije.


  


Zahvaljujući razumevanju FES-a, IUF-a, UITA-a, IUL-a i EFFAT-a, Industrijski sindikat Srbije i Ujedinjeni sindikati Srbije nastavili su osposobljavanje članstva za učlanjenje novih članova. Vođeni stručnošću predavača i kolega, Mate Lalića i Jaćima Milunovića, polaznici seminara su stekli neophodna početna znanja za uspešno organizovanje, vođenje kampanja i učlanjenje novih članova sindikata.


  


O nastanku, radu i organizovanju ISS i USS govorili su Nebojša Savić i Azir Hadžifejzović. Uspešnosti seminara i dobrom raspoloženju učesnika doprinelo je gostoprimstvo i dobra organizovanost domaćina ovog seminara, kolega iz ISS EI Niš.


  

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"