ARHIVA VESTI
     
 
Održana Izborna skupština Industrijskog sindikata Holding Industrija kablova a.d. Jagodina. Usvojen Izveštaj o radu. Starom rukovodstvu poverenje za novi mandat.

IZBORI U INDUSTRIJSKOM SINDIKATU FKJ




Jagodina, 17.05.2013.

Industrijski sindikat Holding Industrija kablova a.d. Jagodina predstavlja jednu od najorganizovanijih i najdisciplinovanijih organizacija sindikata sa zavidnom tradicijom i uspesima koji su sindikatima obezbedili trajnu podršku radnika. Izvorna skupštna je održana u skladu sa Statutom i pravilima Industrijskog sindikata Srbije. Kao gost u radu Skupštine je učestvovao i Dragan Matić, predsednik Industrijskog sindikata Srbije.



Skupštinski delegati su nakon usvajanja Izveštaja o četvorogodišnjem radu Zajedničkog odbora poverenika, konstituisali Glavni odbor, koji je izabrao rukovodstvo sindikata. Za predsednika sindikata u novom mandatu, izabran je Saša Korolija, potpredsednik je ostao Vlada Dimitrijević, dok će poslove sekretara obavljati koleginica Đukić Ljiljana.





Prisutni su iskoristili mogućnost da predsedniku ISS Draganu Matiću postave mnogobrojna pitanja i dobiju informacije o aktivnostima i rezultatima rada Industrijskog sindikata Srbije na republičkom i međunarodnom nivou.


 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"