OP?TINA PRIJEPOLJE ZA PARTNERSTVO SA SINDIKATOM ?NEZAVISNOST?

USKORO OTVARANJE KANCELARIJE UGS-A

Prijepolje, 5.10.2006.
Predsednik op?tine Prijepolje, gospodin mr Ned?ad Turković je obavio razgovor sa predsednikom GSM ?Nezavisnost?, Draganom Matićem i predsednikom Sindikata Nezavisnost FAP "Livnica Prijepolje", kolegom Sabrijom Mu?ovićem i tom prilikom su istaknuti zajednički stavovi o potrebnoj saradnji sindikata i op?tine u re?avanju najznačajnijih pitanja radnika i građana Prijepolja. Predsednik op?tine je upoznat sa namerama Sindikata "Nezavisnost" da u Prijepolju otvori sindikalnu kancelariju, koja bi bila mesto okupljanje i servisiranja članstva UGS ?Nezavisnost?.
Značajno je prisustvo članstva UGS ?Nezavisnost? u svim oblastima ?ivota i rada u Prijepolju tako da imamo članstvo i u zdravstvu, metalskoj industriji, tekstilu, obrazovanju... Zahtev da se Sindikatu ?Nezavisnost? obezbedi poslovni prostor od strane op?tinske vlasti je nai?ao na razumevanje od gospodina Turkovića, ali je istaknuto da op?tina skoro i ne raspola?e prostorom koji bi mogao biti dat na kori?ćenje Sindikatu ?Nezavisnost?. Postoji iskreno zalaganje da se pomogne i razvije saradnja sa Sindikatom ?Nezavisnost? i op?tinskim strukturama Prijepolja.
Primetno je da se u gradu mnogo "radi i gradi", vi?e nego u 30-40 prethodnih godina. To je ohrabrujuće za građane Prijepolja i pohvalno za op?tinsku vlast.