ARHIVA VESTI
     
 
Održana III sednica Predsedništva Industrijskog sindikata Srbije(ISS). Dobri rezultati za prvi kvartal 2013. godine i zahtevan Plan za prvo polugođe. Reprezentativnost na republičkom nivou sledeći korak Industrijskog sindikata Srbije.

DOBAR POČETAK 2013. GODINE




Beograd,26.04.2013.

Predsedništvo Industrijskog sindikata Srbije koje je održano u Beogradu imalo je zadovoljstvo da usvoji Izveštaj o radu čija sadržina oslikava vanredno dobre rezultate po pitanju novih organizacija, međunarodne saradnje, edukativnih aktivnosti članstva i sve značajnijom saradnjom sa poslodavačkim udruženjima i Privrednom komorom Srbije.

ISS je posebno ponosan na rezultate postignute po pitanju Reindustrijalizacije i saradnje sa većinom srpskih sindikata. Značajnija saradnja se ostvaruje i sa političkim strankama, pozicije i opozicije, koji u svojim programima definišu svoju socijaldemokratsku orijentaciju.



Predsedništvo je zaključilo da Reindustrijalizacija mora biti sastavni deo Strategije razvoja regiona i gradova i za očekivati je da će predstavnici ISS gde god je to moguće organizovati sastanke sa predstravnicima lokalnih samouprava na temu Reindustrijalizacije.



U narednom periodu do kraja juna meseca ISS će sprovesti niz sindikalnih obuka i seminara i time dodatno ojačati pre svega regionalne strukture sindikata.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"