ARHIVA VESTI
     
 
Potvrđena reprezentativnost Industrijskog sindikata FAP Korporacije a.d. Priboj potvrda jačanja Industrijskog sindikata Srbije. Opstanak fabrike, bolji standard radnika i privatizacija, prioriteti u budućem radu IS FAP Korporacije.

INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE REPREZENTATIVAN I U FAP KORPORACIJI




16.04.2013. Priboj Podrška i poverenje radnika FAP Korporacije Priboj iskazana prema radu i rezultatima Industrijskog sindikata Srbije vezani za FAP Korporaciju i centralna uloga ISS u aktivnostima Reindustrijalizacije u Srbiji doprineli su da IS FAP Priboj dobije Rešenje (klik) o reprezentativnosti sindikata.

U toku samog procesa dobijanja Reprezentativnosti došlo je do opstrukcija od strane pojedinih sindikata u FAP-u ali je to prevaziđeno izdavanjem Rešenja (klik)o reprezentativnosti koje je potpisao direktor FAP Korporacije Zoran Zaković.

„Dobijena reprezentativnost obavezuje rukovodstvo IS FAP Korporacije da još predanije radi na boljem standardu zaposlenih, uposlenosti i dovođenje strateškog partnera koji bi omogućio da se FAP sačuva i nadalje razvija, a preko 1100 radnika FAP-a ima izvesniju budućnost. „ reči su predsednika IS FAP Korporacije Draga Damnjanovića.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"