ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije održao još jedan seminar za Sekciju žena. Učesnice trenirale tehnike Komunikacije i sticala nove pregovaračke veštine.

TEHNIKE PREGOVARANJA ŽENA




01.04.2013. Beograd U Beogradu, 29.03.2013. Industrijski sindikat Srbije je održao još jedan seminar za svoje članice iz Sekcije žena. Nakon uvodnih seminara o Rodnoj ravnopravnosti, Planiranju akcije i Argumentaciji, učesnice su tokom ovog seminara sticale nova znanja i veštine o uspešnoj Komunikaciji i tehnikama Pregovaranja za žene.



Ova edukacija predstavlja dobru osnovu za aktivnije učešće žena u pregovaračkim timovima sindikalnih organizacija u preduzeću i biće značajan podsticaj za njihovo veće uključivanje u kolektivno pregovaranje na svim nivoima.


  


Seminaru su prisustvovale žene i članice Sekcije žena iz IS PKB Korporacije-Beograd, IS PPT Hidraulike- Trstenik, IS Fabrike šinskih vozila Goša -Smederevska Palanka, IS PPT Kočna tehnika -Trstenik, IS Sloboda -Čačak, IS ATB Sever -Subotica, IS TF Kablova- Zaječar i Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo. Predavač je kao i na prethodnim seminarima bila Gordana Aleksić, potpredsednica Industrijskog sindikata Srbije.


     


Učesnice su kroz brojne radionice pokazale spremnost za aktivnije delovanje u Sekciji žena i Industrijskom sindikatu Srbije. Sekcija žena će po svom Planu i programu za 2013. godinu, nastaviti edukaciju žena, koje svakim novim seminarom pokazuju sve svoje kvalitete i motivaciju za sindikalni rad, a Industrijski sindikat Srbije će im u tome pružiti maksimalnu podršku.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"