GSM "NEZAVISNOST" U "MAGNOHROMU"

DOBRO PRIHVAĆENI OD RADNIKA

Beograd, 4.04.2007.
Više od dvesta pristupnica GSM "Nezavisnost" su garant da u "Magnohromu" postoji zainteresovanost radnika da na organizovan i efikasan način rešavaju nagomilane probleme u svojoj firmi. Dolazak "Global Steel"-a u Magnohrom je doneo nove izazove i odnose kojima nije lako odgovoriti ukoliko nemate iskustvo, znanje, finansijsku podršku kao i podršku na nacionalnom nivou. Ovi navedeni elementi su razlog da je GSM "Nezavisnost" dobro prihvaćen od strane radnika Magnohroma. Za 04. april 2007. planirana je zajednička konferencija za štampu štrajkačkog odbora Magnohroma i svih sindikata, koja je zakazana za 14.00 časova u sedištu UGS "Nezavisnost", Nušićeva 4/V.

Zajednički nastup u Agenciji za privatizaciju, pregovorima sa Ravi Darbrarijem, podpredsednikom Global Steel-a i zajednička konferencija za štampu štrajkačkog odbora, "Nezavisnog sindikata" Magnohroma, Samostalnog sindikata i Sindikata "Nezavisnost" potvrda su našeg prisustva u "Magnohromu" i aktivnim uključenju rešavanja svih problema koji radnici u "Magnohrom"u imaju.

Tema konferencije za štampu je:

1.Saopštenje rezultata pregovora sa Ravi Darbari, podpredsednikom Kompanije "Global Steel" i Štrajkačkog odbora, "Nezavisnog sindikata", Samostalnog sindikata i Sindikata "Nezavisnost" MAGNOHROM Kraljevo.
2.Informacija o rezultatima razgovora predstavnika sindikata MAGNOHROM Kraljevo sa Agencijom za privatizaciju – Sektor za kontrolu, vezano za poštovanje Kupoprodajnog ugovora MAGNOHROM Kraljevo.