ARHIVA VESTI
     
 
Povereništvo Industrijskog sindikata Srbije „Leoni“ u Prokuplju počinje sa radom. Znanje i iskustvo Industrijskog sindikata Srbije doprineće jačanju dijaloga u kompaniji „Leoni“.

INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE U LEONIJU




Prokuplje, 21.03.2013.
Dolazak kompanije „Leoni“ u Srbiju i upošljavanje 2000 radnika iz Prokuplja i okoline najbolji su pokazatelj da Srbija ima ozbiljan potencijal kada je u pitanju privlačenje stranih investicija. Kompanija „Leoni“ je svetski lider u proizvodnji kablova za autoindustriju, pokriva 70% svetskog tržišta sa 80 pogona širom sveta u kojima je zaposleno preko 50.000 radnika sa prometom od 3.000 miliona evra godišnje.
„Industrijskom sindikatu Srbije je veliko zadovoljstvo i izazov da sindikalno deluju u ovakvoj multinacionalnoj kompaniji ali sa iskustvom koje imamo u sličnoj kompaniji „Draxlmaier“ Zrenjanin, verujemo da možemo doprineti da Leoni uspešno posluje a da rezultat tog poslovanja osete zaposleni u kompaniji.“-istakao je predsednik Industrijskog sindikata Srbije, Dragan Matić, koji je zajedno sa saradnicima, sekretarom ISS, Nebojšom Savićem i Miletom Gujaničićem, predsednikom Nezavisnog sindikata metalaca Železare Smederevo posetio „Leoni“ i razgovarao sa generalnim direktorom „Leoni“ Prokuplje, Jorgom Pachnatzom i saradnicima, Jelenom Spasić i Aleksandrom Antićem.
Narednih meseci omogućiće da Industrijski sindikat „Leoni“ dobije podršku zaposlenih i da kroz svoju brojnost uzme učešće oko izrade Kolektivnog ugovora u Kompaniji.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"