ARHIVA VESTI
     
 
Industrijski sindikat Srbije (ISS) održao II sednicu Predsedništva. Potvrđen plan i program za 2013.godinu i doneta Odluka o konstituisanju Socijalno ekonomsko političkog saveta.

INDUSTRIJSKA POLITIKA I NOVO ČLANSTVO PRIORITETI U 2013.GODINI




Beograd, 31.01.2013.g.

Predsedništvo ISS je na II sednici pored usvojenog zapisnika sa prethodne sednice usvojilo Izveštaj o radu u proteklom periodu, Plan i program rada za 2013.godinu a doneta je i Odluka o konstituisanju Socijalno ekonomsko političkog saveta ISS.



Govoreći o Planu i programu predsednik ISS Dragan Matić je istakao dve prioritetne aktivnosti. Prva, je zalaganje za stvaranje novog okvira industrijske politike Srbije sa akcentom na reindustrijalizaciju, podršku preduzećima u procesu restrukturiranja i stvaranja ambijenta za privlačenje kvalitetnih i ozbiljnih investitora. Drugi prioritet je usmeren ka stvaranju novog članstva i sindikalnih organizacija a značajan deo programa po sadržini, učestalosti i predviđenim finansijskim sredstvima  koja su za to namenjena upravo to potvrđuju.


  


Predsedništvo je razmatralo i potrebu konstituisanja Socijalno ekonomsko političkog saveta što je rezultiralo stavom da se donešena odluka sprovede u delo na sednici Glavnog odbora koja je planirana za kraj februara.


  

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"