ARHIVA VESTI
     
 
Rukovodstva Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i Ujedinjenih sindikata Srbije (USS) u poseti sindikatima u Pčinjskom okrugu. Otpočela sa radom regionalna kancelarija USS-a u Vranju. Značajan priliv novih članova.

NOVO ČLANSTVO U VRANJU I PČINJSKOM OKRUGU




18.01.2013. Rukovodstva ISS i USS su u sklopu jednodnevne radne posete sindikalnim organizacijama i članstvu Grada Vranja i Pčinjskom okrugu razgovrali sa sadašnjim članstvom a to je bila prilika da se razgovara i sa radnicima koji su došli iz mnogobrojnih preduzeća i ustanova iz Grada Vranja koji su želeli da se upoznaju i postave pitanja predstavnicima ISS i USS.



Značajan broj prisutnih su bivši članovi UGS „Nezavisnost“ koja je zatvorila regionalnu sindikalnu kancelariju u Vranju i razrešili dužnosti Novicu Mitića, dugogodišnjeg regionalnog poverenika. Većina prisutnih je izraziila želju da pristupi ISS-u i USS-u sa zahtevom da Novica Mitić, kao čovek od velikog ugleda, poverenja sa višegodišnjim sindikalnim iskustvom, u USS-u zadrži poziciju regionalnog poverenika, što je od predstavnika USS-a, Azira Hadžifejzovića i predstavnika ISS-a, Dragana Matića i Nebojše Savića, sa zadovoljstvom prihvaćeno.


  


Regionalna kancelarija USS-a će ubuduće sa Novicom Mitićem na čelu davati svu logističku i stručnu podršku neophodnu starim i novopridošlim članicama USS-a i ISS-a.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"