ARHIVA VESTI
     
 
Održana godišnja Skupština Globalnog dogovora UN u Srbiji. Podneti Izveštaji o radu Globalnog dogovora i sedam Radnih grupa. Industrijski sindikat Srbije najaktivniji član Globalnog dogovora UN Srbija iz sastava sindikata.

SKUPŠTINA GOBALNOG DOGOVORA UN




20.12.2012.

Godišnja Skupština Globalnog dogovora UN koja je održana u Beogradu okupila je značajan broj pojedinačnih članica, predstavnike Radnih grupa kao i stalnog koordinatora UN u Srbiji, Viliama Infantea te predsednicu Upravnog odbora Globalnog dogovora u Srbiji Andreu Brbaklić.



U toku Skupštine putem video linka učesnicima se obratio i Georg Kell, izvršni direktor Globalnog dogovora. Skupšitina je usvojila Izveštaj o radu za 2012. i Plan rada za 2013. godinu  a na mesto predsednice Upravnog odbora ponovo jer izabrana Andrea Brbaklić.


  


Izveštaj o radu podneli su i predsedavajući sedam Radnih grupa i svi Izveštaji su jednoglasno usvojeni.


  


Globalni dogovor UN u ovom trenutku okuplja preko 10.000 članica iz preko 130 država.   Planira se da se do  2020. godine  ovaj broj članica udvostruči. U Srbiji je broj članica sa 9 od pre 5 godina narastao na 84 članice a u 2012. godini članstvu je pristupilo 7  novih članica. Trenutno u članstvu Globalnog dogovora UN učestvuje četiri sindikata od kojih je jedan Industrijski sindikat Srbije.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"