ARHIVA VESTI
     
 
Nezavisni sindikat Kompanije Sloboda Čačak pristupanjem ojačao Industrijski sindikat Srbije. Konstutisanje Odbora odbrambene industrije Industrijskog sindikata Srbije i reprezentativnost na nacionalnom nivou prioriteti u budućem radu.

INDUSTRIJSKI SINDIKAT SRBIJE OJAČAN SA NEZAVISNIM SINDIKATOM KOMPANIJE SLOBODA ČAČAK




Čačak, 29.11.2012.g.

Period uspešne saradnje, međusobne podrške i ostavrenih zajedničkih rezultata Nezavisnog sindikata Kompanije Sloboda Čačak i Industrijskog sindikata Srbije opredelili su Nezavisni sindikat Slobode da pristupe ISS-u i time stvore mogućnost da uz postojeće članice ISS-a u preduzećima odbrambene industrije, PPT Trstenik, PPU Užice, Zastava oružje Kragujevac ostavre reprezentativnost u grupaciji odbrambene industrije Srbije.


  


Sporazum o udruživanju potpisali su Dojčilo Minić, predsednik Nezavisnog sindikata Sloboda Čačak i Dragan Matić, predsednik Industrijskog sindikata Srbije. Matić je uveren da su koleginice i kolege napravile pravi izbor dolaskom u sve veću porodicu Industrijskog sindikata Srbije i da pristupanje Nezavisnog sindikata Sloboda Čačk koji ima dvadesetjednogodišnju tradiciju predstavlja signal i drugim sindikatima koji svoje delovanje baziraju na nivou preudzeća da pristupe ISS-u i time ojačaju i svoje fabričke sindikalne strukture.



Predsednik Minić je naglasio da je njihova odluka bazirana na dobroj saradnji u periodu pre udruživanja i da će Nezavisni sindikat u budućem radu u okviru ISS pokazati svu svoju snagu.






 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"