ARHIVA VESTI
     
 
Održana Koordinacija Industrijskog sindikata Srbije regiona Zapadna Srbija. Domaćin Koordinacije Prvi Partizan Užice i regionalni poverenik ISS Zoran Tomanović.

JAČANJE ISS U ZAPADNOJ SRBIJI




Užice, 29.11.2012.g.

Prva Koordinacija Industrijskog sindikata Srbije (ISS) posle održanog Kongresa održana je u preduzeću Prvi Partizan Užice. Domaćin Kooridnacije je bilo povereništvo Industrijskog sindikata Prvi Partizan i regionalni poverenik Zoran Tomanović. Pored predsednika Dragana Matića, sekretara Nebojše Savića u radu koordinacije je učestvovao i Azir Hadžifejzović ispred Ujedinjenih sindikata Srbije. Kooridnaciji su takođe prisustvovali i predstavnici ISS iz FAP Priboj, Sedišta Priboj, FAP Livnca sa nadogradnjom Prijepolje, Sinter Užice, Prvi partizan Užice, Sloboda Čačak.


  


Na Kooridnaciji je podnet izveštaj o radu i aktivnostima ISS posle Kongresa a predsednik Matić je posebna deo izveštaja posvetio aktivnostima Samostalnog sindikata metalaca Srbije i Industrijskog sindikata Srbije na nacionalnom nivou, na temu „Industrijska politika i reindustrijalizacija Srbije“. Sitaucija u preduzećima ako nije dobra onda možemo reći da je kontrolisana tako da u FAP-u očekujemo potvrdu reprezentativnosti ISS-a, a reperezentativnost Nezavisnosg sindikata Sloboda Čačak očekujemo od Republičkog odbora za utvrđivanje reprezentativnosti. Kolege iz Sinter Užice posle štrajka upozorenja i raskida Ugovora o radu sa osma članova IS Sinter Užice pripremaju Štrajk u prvim danima decembra. Prisutnima je takođe saopšteni kakavi su rezultati postignuti u razgovorima sa Poslaničkim klubovima u Narodnoj skupštini i pismo (klikni) upućeno na adrese Industrijskog sindikata i direktora u preduzećima u Restrukturiranju.


  

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"