ARHIVA VESTI
     
 
U Banji Vrujci nastavljen seminar „Ekonomsko obrazovanje“ u organizaciji Ujedinjenih sindikata Srbije (USS) i podršku Friedrich Ebert fondacije. Sto godina ekonomske teorije, deficit, fiskalna politika i druge ekonomske teme na programu seminara.

EKONOMSKO OBRAZOVANJE II




Banja Vrujci, 16.-18.11.2012.

Drugi seminar na temu „Ekonomsko obrazovanje“ predstavlja potvrdu da su predstavnicima sindikata, naročito onima na pozicijama rukovođenja neophodna znanja iz oblasti ekonomije u njihovom svakodnevnom radu.


  


Predstavnici USS, Industrijskog sindikata Srbije (ISS) i Samostalnog sindikata Fiat Srbija su u dvodnevnom radu pored teme Stogodina ekonomske teorije razmatrali oblast fiskalne politike, deficita i javnog duga. Ove tri oblasti su u velikoj meri odredile našu poziciju kao pojedinaca tako i srpskog društva i njihovo bolje razumevanje će omogućiti da sindikati iznalaze adekvatna rešenja iz spomenutih oblasti. Novac, bankarski sitem i monetarna politika su bili na programu drugog dana seminara i učesnici su imali mogućnost da postavljaju pitanja predvaču Svetozaru Tanaskoviću, asistentu na Ekonomskom fakulteteu u Beogradu.


  


Učesnici ova dva vrlo korisna seminara ispred ISS su bili: Rudolf Navijalić – RBB Bor, Saša Korolija – Fabrika kablova Jagodina i Ivan Stefanović – Minel Transformatori Beograd.

 

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"