VESTI
     
 
Završni sastanak projektnog tima “Izazovi i novi pristup socijalnom dijalog u umetalskoj industriji nakon Covid krize“održan u Sofiji. Domaćin sastanka bugarski sindikat „Metalici“ kao nosilac projekta.
Završen projekat “Izazovi i novi pristup socijalnom dijalog u metalskoj industriji
nakon Covid krize“




Sofija, 29.-30.07.2024.

Projektni tim projekata “Izazovi i novi pristup socijalnom dijalogu u metalskoj industriji nakon Covid krize“ održao je svoj završni sastanak u Sofiji a domaćin i nosilac projekta je bio sindikat „Metalici“.



Predstavnici sindikata SIER-Severna Makedonija. Fometal-Francuska, Smetal-Rumunija, Metalici-Bugarska i Industrijski sindikat Srbije –Srbija su rezimirali rad i rezultate projekta, ocenivši da je ovaj projekat produkovao podatke koji u budućnosti mogu bitno doprineti da se krizne situacije poput Covida značajnije preduprede i stvore mehanizmi kontrole takvih situacija na svim nivoima. Stotine upitnika urađenih na nivou kompanija, sektorskih i nacionalnih nivoa će doprineti novim pristupima i rešenjima u budućnosti.




„Na greškama se uči“ ali su tuđe greške najbolje vodilje ka rešenjima i modelima koje treba koristiti u situacijama kriza.

Izveštaj i brošura o rezultatima projekta će biti prezentovani kroz brošuru koja se očekuje u oktobru ove godine.

 
     
 
 
 
 
Naslovna O nama Člantvo Međunarodna saradnja Medijski prostor Pravna zaštita Forum Kontakt
Copyright © Industrijski sindikat
designed by servis racunara "Canatlantic"